Workshop geven?

Breadcrumb Navigation

Je wil graag een fantastisch vrouwenweekend ontvangen én je hebt iets moois en inspirerends om te geven? Kom dan een workshop verzorgen tijdens Majeali! Daar hebben veel mooie vrouwen gehoor aan gegeven.

Wat hebben we inmiddels een mooi gevuld programma voor Majeali 2021! Neem een kijkje op de pagina workshops en activiteiten om te zien welke workshops je dit jaar kan volgen.

Belangrijke informatie voor de workshopgeefster:

Majeali is een event zonder winstoogmerk. Om de kosten voor Majeali 2021 te kunnen dekken vragen wij aan de workshop-geefsters een bijdrage. Jij dus in dit geval. De bijdrage is 50 euro. Met dit bedrag vergoeden wij al jouw maaltijden. Alle overige kosten zoals verblijfkosten (met of zonder eigen tent), workshopruimte en muziek etc. nemen wij voor onze rekening.

Er is voldoende ruimte om zelf deel te nemen aan een workshop en/of een yogales in de ochtend. Je eet heerlijk, ontmoet fantastische vrouwen, doet ervaring op in dat wat je te geven hebt, geniet van een feestelijk en ontspannen weekend én van het samenzijn bij het knapperend kampvuur. Daarbij dragen we graag bij aan het promoten van je workshop of activiteit via onze social mediakanalen en is onze website ook jouw podium, doordat we jouw website of gegevens linken.