Veel gestelde vragen

Breadcrumb Navigation

Wanneer is Majeali 2021? (En hoe zit het met mijn al eerder gekochte ticket?)

Majeali 2021 vindt plaats op 28-29 en 30 mei 2021!

Heb je al een ticket gekocht? Geen zorgen, die blijft geldig!

Waar slaap je?*

In een tent met maximaal 6 vrouwen. We hebben 4 tenten tot onze beschikking, dus kunnen 24 vrouwen gebruik maken van een slaapplek in een van de tenten. Of je neemt je eigen tent mee die je op dat zelfde veld zet.

*Bij aanmelding geef je aan waar je wilt slapen.

Wat neem je mee naar MAJEALI ?

Kleding en Yogaspullen

Neem je mooiste en lekkerst zittende kleding mee, maar houd ook rekening met kou en nattigheid. Een fijn (meditatie)kussentje, een deken en een (yoga)matje of schapenvacht zijn EEN MUST.

Kleding, sjaals, hoed of een ander mooi accessoire voor de ruilmarkt

Heb jij nog zo’n mooie jurk, rok, shirt, trui, sjaal, hoed of een ander mooi accessoire die al te lang in je kast ligt? Zoiets waarvan je denkt dat je dat heus nog wel een keer gaat dragen (NOT!)… neem het mee en hang het aan de lijn! Die andere vrouw is er vast heel blij mee! Zo creeëren we vanuit onze duurzame gedachte een fijne ruilmarkt!

Kampeerspullen

Een matras of luchtbed om op te slapen, lekkere warme deken, pyjama en je tandenborstel. Ja!, een matras of luchtbed is ook nodig als je in één van de 6-persoons tenten slaapt.

Vergeet niet je eigen bestek, bord, (soep)kom, beker, wijn- en/of waterglas. We zijn milieubewust. Wij zorgen voor (ecologisch) afwasmiddel en theedoeken!

Extra’s

Slingers, kaarsen, mooie sjaal of foto’s /posters van inspirerende vrouwen om je eigen tent, de slaaptenten of het veld mee te versieren. Vergeet je flesje wijn niet!

Eten en drinken?

Tijdens het programma verzorgen wij op vrijdag een heerlijke stevige soep met brood en smeersels. Op zaterdag en zondag neemt Marieke van de Groene Ketel het stokje over en zorgt voor een (overheerlijk) vega- ontbijt, lunch en diner op zaterdag en ontbijt op zondag. De maaltijden worden met liefde en aandacht bereid. Marieke kookt Magisch! Ze maakt gebruik van kleur, bloemen, kruiden. Ze gebruikt een stukje mythologie en symbolische betekenis van de voedingsmiddelen en kruiden; voeding afgestemd op de energie van het Majeali weekend.

Vanaf aankomst tot vertrek is er onbeperkt thee en water. ’s Ochtends is er natuurlijk ook verse koffie!

Heb je zin in iets anders te knabbelen of te drinken?  Neem dan zelf dat lekkers mee!

Heb je (bijzondere) allergieën? Dit kan je apart aangeven bij het bestellen van je ticket.

Kan je ook 1 dag komen?

Nee, het is een bewuste keuze om het hele programma aanwezig te zijn. We willen veilige, vertrouwde en verbindende dagen creëren. Met een opening en een afsluiting samen. Op vrijdag ben je van af 16:00 uur van harte welkom om je alvast te installeren.

Waarom is het alleen voor vrouwen?

Wij geloven dat wij vrouwen een hele sterke energie met elkaar delen, SHAKTI!! We kunnen veel van elkaar leren. Door een weekend alleen maar in een vrouwelijk gezelschap te zijn kan je van alles tegenkomen; een sterk gevoel van verbondenheid, maar ook kritiek, jaloezie of liefde en bewondering. Hoe dan ook…is het niet mooi dat we allemaal vrouw zijn en dochter, misschien moeder of diezelfde wens koesteren. Wij zijn op zoveel manieren met elkaar verbonden. Daarom.

Is er elektriciteit?

Beperkt. Er is elektriciteit aanwezig bij de buitenkeuken, waar je bijvoorbeeld je telefoon kan opladen.

Mocht je met je caravan of camper komen? En heb je echt elektriciteit nodig? Laat het ons weten, dan zetten we ons maximaal in om je caravan of camper te kunnen voorzien van stroom!

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

Bijna alles! 2 nachten slapen in één van de deeltenten of op het veld met eigen tent, caravan of camper. Een warme douche. Deelname aan de workshops en activiteiten en…

Tijdens het programma verzorgen wij stevige soep met brood en smeersels op vrijdagavond. Marieke van de Groene Ketel verzorgt een vega-ontbijt, lunch en diner op zaterdag en ontbijt op zondag. Vanaf aankomst tot vertrek is er onbeperkt thee en water.

Waarom moet ik mijn eigen bestek, beker, bord en (soep)kom meenemen?

We zijn milieubewust op MAJEALI. Zo hoeven we niets te kopen of weg te gooien. Koop dus ook liever geen nieuwe plastic borden en bestek, maar neem gewoon mee wat je thuis hebt. Het is de bedoeling dat je ook zelf je spullen afwast. Wij zorgen voor (ecologisch) afwasmiddel en theedoeken.

Wordt er alcohol geschonken?

Als jij ’s avonds graag een wijntje drinkt (of iets anders) dan ben je van harte welkom een fles mee te nemen. Vergeet dan niet je kurkentrekker en wijnglazen. Dan proosten we samen op ons vrouwen!

Mag ik mijn dochters van 5 en 13 meenemen?

Wij vinden dat het programma niet geschikt is voor jonge meisjes en daarom is de minimale leeftijd 16 jaar. We hebben geen maximale leeftijdsgrens. Dus kom gerust met je moeder en/of oma. Maar het is natuurlijk ook heel leuk om dit samen met je vriendin(nen) en/of collega(‘s) te beleven! Ook ben je als zelfstandige vrouw van harte welkom, want alleen ben je echt niet dit weekend!

Mag ik mijn hond meenemen?

Nee, huisdieren zijn helaas niet toegestaan op MAJEALI.

Mag ik aanwezig zijn en nergens aan mee doen?

Jazeker! Al denken we wel dat je een aantal mooie activiteiten mist. Maar als jij gewoon heerlijk tot rust wilt komen in een prachtige omgeving met fijne muziek op de achtergrond, lekker eten en een knapperend haardvuur dan ben je nog steeds van harte welkom! Voel je VRIJ!

Hoe kom je aan je ticket?

Via de site kan je vanaf 21 januari ’21 je ticket bestellen!
Let op! Er zijn maar 111 kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang.

Wat kost een ticket?

De prijs van een ticket is € 175,-  per persoon.

De prijs is incl. 2 overnachtingen in een deeltent of op het veld met eigen tent, caravan of camper. Een warme douche. En deelname aan de workshops en activiteiten.

Tijdens het programma verzorgen wij een avondmaaltijd op vrijdag, een vega-ontbijt, lunch en diner op zaterdag en ontbijt op zondag. Vanaf aankomst tot vertrek is er onbeperkt thee en water.