Praktische informatie 2023

Breadcrumb Navigation

Locatie

Majeali strijkt neer in Epe…Op een unieke locatie in de bossen van Landgoed Welna op de Veluwe ligt het volledig duurzaam ingerichte kampterrein van Stichting Buitendoor. We hebben de volledige beschikking over een bijzonder en magisch afgeschermd terrein! We laten ons leiden door de geuren en stilte van de natuur… én we dragen bij aan jouw spirituele bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. We bieden je een fantastisch vrouwenweekend, waar je nog lang van kan nagenieten!

Adres: Gortelseweg, 8162 EPE

www.kampbuitendoor.nl

Aankomst

Op vrijdag ben je vanaf 16 uur welkom om je op het terrein te instaleren. Je hebt de tijd om je in te schrijven voor de workshops en het ‘open podium’ van zaterdag. Denk eraan dat er beperkte plekken zijn voor de workshops, en dat de regel geldt; vol=vol.

Om 18.30 uur schuif je aan voor een stevige soep met brood en heerlijke smeersels.

Red je het net niet, om zo vroeg aanwezig te zijn? Voel je niet verplicht, maar zorg er wel voor dat je vóór 20 uur op het terrein bent, want dan zien we je graag bij de opening van Majeali ’21!

Na de opening is er ook nog voldoende tijd om je in te schrijven voor de workshops en het ‘open’ podium.

Waar slaap je?  *

In een tent met maximaal 6 andere vrouwen. We hebben 4 tenten tot onze beschikking, dus kunnen 24 vrouwen gebruik maken van een slaapplek in één van de 6 persoons tenten.

Of… in een tentje voor 2 personen. Daar hebben we er 6 van, dus kunnen er nog eens 12 vrouwen gebruik maken van een slaapplek in een klein tentje.

Of… je neemt je eigen tent, camper of caravan mee die je op dat zelfde veld zet.

*Bij aanmelding geef je aan waar je wilt slapen.

Wat neem je mee naar MAJEALI ?

Kleding en Yogaspullen

Neem je mooist en lekkerst zittende kleding mee, maar houd ook rekening met kou en nattigheid. Een fijn (meditatie)kussentje, een deken en een (yoga)matje of schapenvacht zijn EEN MUST.

Kleding, sjaals of andere mooie accessoires voor de ruilmarkt

Heb jij nog zo’n mooie jurk, rok, shirt, trui, sjaal, hoed of een ander mooi accessoire die al te lang in je kast ligt? Zoiets waarvan je denkt dat je dat heus nog wel een keer gaat dragen (NOT!)… neem het mee en hang het aan de lijn! Die andere vrouw is er vast heel blij mee! Zo creeëren we vanuit onze duurzame gedachte een fijne ruilmarkt!

Kampeerspullen

Een matras of luchtbed om op te slapen, lekkere warme deken, pyjama en je tandenborstel. Ja!, een matras of luchtbed is ook nodig als je in een kant en klare tent slaapt.

Vergeet niet je eigen bestek, bord, (soep)kom, beker, wijn- en/of waterglas. We zijn milieubewust. Wij zorgen voor (ecologisch) afwasmiddel en theedoeken!

Extra’s

Slingers, kaarsen, mooie sjaal of foto’s /posters van inspirerende vrouwen om je eigen tent of het veld mee te versieren. Vergeet je flesje wijn niet!

Eten en drinken

Tijdens het programma verzorgen wij vrijdagavond een stevige soep met brood en smeersels. Op zaterdag neemt Marieke van de Groene Ketel het stokje over en zorgt de rest van het programma voor een (overheerlijk)vega- ontbijt, lunch en diner op zaterdag en ontbijt op zondag. De maaltijden worden met liefde en aandacht bereid. Marieke kookt magisch!

Ze maakt gebruik van kleur, bloemen & kruiden. Ze gebruikt een stukje mythologie en symbolische betekenis van de voedingsmiddelen en kruiden; voeding afgestemd op de energie van het Majeali weekend.

Vanaf aankomst tot vertrek is er onbeperkt thee en water. En ’s ochtends natuurlijk ook koffie!

Heb je zin om tussendoor te knabbelen of wat anders te drinken? Neem dan zelf dat lekkers mee!

Heb je allergieën? Dit kan je apart aangeven bij het kopen van je ticket.

Toch nog een vraag? Stel ze gerust!

mail met info@majeali.nl of bel met 06 51 323 504