Praktische informatie

Breadcrumb Navigation

Aankomst
We heten je graag van harte welkom vanaf 9:00 uur. De opening is om 11:11 uur.

Locatie
In de bossen tussen Epe en Nunspeet hebben we alle ruimte voor een magisch weekend! Op landgoed Welna zijn we te gast bij Kamp Buitendoor en hebben de volledige beschikking over een bijzonder en veilig afgeschermd terrein!
We laten ons leiden door de geuren en stilte van de natuur… én we dragen bij aan jouw spirituele bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning.

Adres: Gortelseweg , 8162 Epe

Er zijn parkeerplaatsen bij het terrein.

Hoe te bereiken?

De juiste ingang naar het landgoed Welna zit op de kruising: Eperweg-Soerelseweg-Gortelseweg bij Hektometerpaaltje 6.2.

De Majeali borden wijzen je de weg 🙂

Carpoolen
Wil je carpoolen? Laat het ons weten en we matchen je graag! info@majeali.nl

Slapen

Slapen op Majeali doe je in je eigen tent, caravan, camper of in de buitenlucht. Er is voldoende ruimte om je slaapplek te plaatsen. Sommige plekken zijn voorzien van stroom en anders delen wij deze graag!
Heb je geen eigen slaapplek of heb je andere vragen? stel ze gerust via info@majeali.nl

Meenemen

Kleding, Yogaspullen en Drum

Neem je mooist en lekkerst zittende kleding mee, maar check even het weer voor je vertrekt. Een fijn (meditatie)kussentje, een deken en een (yoga)matje of schapenvacht zijn EEN MUST. Neem je eigen drum mee, als je deze hebt! Dit kan ook een Djémbe zijn.

Bord en Bestek

Neem alsjeblieft je eigen bord en bestek mee om onze duurzame gedachte te ondersteunen. Wij zorgen met liefde voor de afwas.
Een soepkom, thee/ koffie beker, bord, bestek en een (wijn) glas om precies te zijn.

Kleding, sjaals of andere mooie accessoires voor de ruilmarkt

Heb jij nog zo’n mooie jurk, rok, shirt, trui, sjaal, hoed of een ander mooi accessoire die al te lang in je kast ligt? Zoiets waarvan je denkt dat je dat heus nog wel een keer gaat dragen (NOT!)… neem het mee en hang het aan de lijn! Die andere vrouw is er vast heel blij mee! Zo creëren we vanuit onze duurzame gedachte een fijne ruilmarkt!

Eten en drinken
Tijdens het weekend zorgen wij voor lekkernijen! Je kan een stevige soep met brood en smeersels verwachten maar ook een verrassende avondmaaltijd. Marieke van de Groene Ketel kookt magisch lekker en zorgt tijdens de dag voor (overheerlijk) vega-maaltijden. De maaltijden worden met liefde en aandacht bereid!

Ze maakt gebruik van kleur, bloemen & kruiden. Ze gebruikt een stukje mythologie en symbolische betekenis van de voedingsmiddelen en kruiden; voeding afgestemd op de energie van het Majeali weekend .

Vanaf aankomst tot vertrek is er onbeperkt thee en water. En ’s ochtends natuurlijk ook koffie! Wil je liever iets anders drinken? Neem dit dan zelf mee.

Heb je allergieën? Dit kan je apart aangeven bij het kopen van je ticket.
O! en hadden we al gezegd dat je eigen bord en bestek etc. moet meenemen?