Praktische informatie

Breadcrumb Navigation

Aankomst
We heten je graag van harte welkom vanaf 9:30 uur. We starten de dag gezamenlijk om 10:00 uur en sluiten we samen af om 22:00 uur

Locatie
In de bossen tussen Eefde en Gorssel hebben we alle ruimte voor een magische reis!
We hebben de volledige beschikking over een bijzonder en veilig afgeschermd terrein!
Het terrein is volledig bebost, maar beschikt ook over een vlak open veld. (om te dansen?!) We laten ons leiden door de geuren en stilte van de natuur… én we dragen bij aan jouw spirituele bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning.

Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het terrein maar er is voldoende ruimte aan de bosrand of bij het zwembad.

Adres: Lindeboomweg
De Majeali borden wijzen je de weg 🙂

Carpoolen
Wil je carpoolen? Laat het ons weten en we matchen je graag! info@majeali.nl

Meenemen

Kleding en Yogaspullen

Neem je mooist en lekkerst zittende kleding mee, maar houd ook rekening met kou en nattigheid. Een fijn (meditatie)kussentje, een deken en een (yoga)matje of schapenvacht zijn EEN MUST.

Bord en Bestek

De keuken van Marieke is magisch, magisch lekker. Neem alsjeblieft je eigen bord en bestek mee om onze duurzame gedachte te ondersteunen. Wij zorgen met liefde voor de afwas.
Een soepkom, thee/ koffie beker, bord, bestek en een (wijn) glas om precies te zijn.

Kleding, sjaals of andere mooie accessoires voor de ruilmarkt

Heb jij nog zo’n mooie jurk, rok, shirt, trui, sjaal, hoed of een ander mooi accessoire die al te lang in je kast ligt? Zoiets waarvan je denkt dat je dat heus nog wel een keer gaat dragen (NOT!)… neem het mee en hang het aan de lijn! Die andere vrouw is er vast heel blij mee! Zo creëren we vanuit onze duurzame gedachte een fijne ruilmarkt!

Eten en drinken
Tijdens de reis zorgen wij voor lekkernijen! Je kan een stevige soep met brood en smeersels verwachten maar ook een verrassende avondmaaltijd. Marieke van de Groene Ketel zorgt tijdens de dag voor (overheerlijk)vega-maaltijden. De maaltijden worden met liefde en aandacht bereid. Marieke kookt magisch!

Ze maakt gebruik van kleur, bloemen & kruiden. Ze gebruikt een stukje mythologie en symbolische betekenis van de voedingsmiddelen en kruiden; voeding afgestemd op de energie van de Majeali-reis.

Vanaf aankomst tot vertrek is er onbeperkt thee en water. En ’s ochtends natuurlijk ook koffie!

Heb je allergieën? Dit kan je apart aangeven bij het kopen van je ticket.
O! en hadden we al gezegd dat je eigen bord en bestek etc. moet meenemen?