Het reisprogramma

Breadcrumb Navigation

Meditatie met Mandy

Ik ben Mandy, Kundalini yogadocent en eigenaar van Yogapepper. Samen met Jeannique en Lizette hebben we in 2018 Majeali leven ingeblazen. Kundalini yoga en haar helende kracht is mijn passie. Tijdens Majeali 2021 laat ik je graag de kracht en de magie van Kundalini Yoga ervaren. Voor meer informatie over mij, mijn lessen en mijn online yogaprogramma’s kijk je op www.yogapepper.nl
Ik ontmoet je graag op Majeali 2021!

Systemisch kijken ‘Ken je plek’ met Jeannique

Verrijk je leven met de basis van het systemisch kijken, voelen én denken…Speciaal voor Majeali doen we een toffe systemische oefening.

Om stevig in deze wereld te staan is het belangrijk goed geworteld te zijn. Dicht bij jezelf kunnen blijven. Weten welke plek je (in)neemt op elk moment, in het hier en nu, zorgt voor rust en balans.

We doen een oefening die je kennis, inzicht en bewustwording vergroten op het gebied van systemisch kijken en maken als vanzelf nader kennis met elkaar!

Voor meer informatie over mij, neem een kijkje op www.buropib.nl

Ecstatic Dance met Andrea

Ecstatic Dance is een “bewuste” vrije vorm dans. Iedereen kan deze dans dansen en iedereen is welkom.
Dans en beweeg in alle vrijheid zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier.

Ik verheug me op een mooie en bijzondere vrije dans met jullie,

Liefs Andrea

Ruilmarkt

Die ene mooie jurk in de kast die je nooit draagt of die schoenen die je niet draagt omdat ze toch te klein zijn? Neem ze mee naar Majeali! Op onze ruilmarkt zijn de mooiste schatten te vinden!

Midzomer ritueel met Sasha

Ik ben Sacha, ik leef op de cyclus van het jaar, de maan en van de vrouw. Bij de Mysterieschool van Maantijd leer ik rituelen en vieringen te ontwikkelen en geven op deze cycli. Ook dit jaar ben ik bij Majeali 2021.

Ik neem je mee in een magisch midzomerritueel…

Aan bod komen in ieder geval een meditatie en visualisatie. Ik ont-moet je graag,

Liefs Sacha

Yoga met Nicole

Mijn naam is Nicole Dijk en ik ben afgestudeerd yogadocent bij het Ananda Yogacentrum te Ellecom.

Ik doe zelf inmiddels 20 jaar aan yoga en de drang naar verdieping heeft me doen besluiten een docentenopleiding te volgen. En al weer een jaar of 5 geef ik met veel plezier hathayogalessen.

Tevens heb ik workshops hormoonyoga gevolgd bij Sylvia Mullaart-Bonn. En inmiddels heb ik de docentenopleiding zwangerschapsyoga bij Elisabeth Wesseling afgerond.

Ook heb ik de bijscholing voor DRU-yogadocent afgerond en wint DRU-yoga meer terrein in mijn lessen. Neem gerust een kijkje op mijn website www.nic-zen.nl

Ik zie je graag op Majeali 2021!

Magische verhalen met Marianne

Ik neem je mee in korte verhalen, persoonlijke & bijzondere en magische ontmoetingen.

Vrouwen koesterend, zittend of liggend op de grond, verwarmd door de zon waarbij de magische woorden van het verhaal tot een ieder komt.

Ben je nieuwsgierig wat ik doe? Neem een kijkje op mijn website www.vitalotte.nl

Liefs Marianne

Magische Zeepbellen blazen met Gonnie

We gaan magische zeepbellen blazen. De zeepbellen geven ons zoveel….Ze weten ons…. te boeien en betoveren, laten ons genieten, brengen ons tot rust, laten ons magie ervaren, in het moment te zijn, geduldig te zijn, los te laten, focus te oefenen, laten ons vergeten en herinneren, maken ons bewust van onze ademhaling, stimuleren onze verbeeldingskracht, herinneren ons aan de vluchtigheid van het leven…

Wat je gaat ervaren, waar ze jou raken, is voor iedereen anders. Laat je meevoeren door de magie! Ik ontmoet je graag op Majeali 2021! Liefs Gonnie

Live muziek met Kelsey and the Universe!

Een super fijne stem, natuurlijk haar gitaar…. Kelsey zorgt voor een magische, muzikale sfeer. Ze geeft een ligconcert! Dat wordt echt genieten!