De vrouwen uit het programma

Breadcrumb Navigation

Kundalini yoga met Mandy

Ik ben Mandy, Kundalini yogadocent en eigenaar van Yogapepper. Samen met Jeannique en Lizette hebben we in 2018 Majeali leven ingeblazen. Kundalini yoga en haar helende kracht is mijn passie. Tijdens Majeali 2022 laat ik je graag de kracht en de magie van Kundalini Yoga ervaren. Voor meer informatie over mij, mijn lessen en mijn online yogaprogramma’s kijk je op www.yogapepper.nl
Ik ontmoet je graag op Majeali 2022!

Systemisch werk met Jeannique

Verrijk je leven met de basis van het systemisch kijken, voelen én denken…Speciaal voor Majeali doen we met die hele mooie grote groep vrouwen ‘Stap in de cirkel’.

Om stevig in deze wereld te staan is het belangrijk goed geworteld te zijn. Dicht bij jezelf kunnen blijven. Erkennen wat er is of is geweest. Weten welke plek je (in)neemt op elk moment, voelen dat je niet alleen bent, in het hier en nu.

Voel je vrij en veilig, in de vrouwencirkel sta je nooit alleen. Kom je kennis, inzicht en bewustwording vergroten op het gebied van systemisch werk en maak intens kennis met elkaar!

Voor meer informatie over mij, neem een kijkje op www.buropib.nl

Yogapepper Ecstatic Dance met Mandy

Ecstatic Dance is een “bewuste” vrije vorm dans. Iedereen kan deze dans dansen en iedereen is welkom.
Dans en beweeg in alle vrijheid zoals jij dat graag doet. Jij maakt je eigen dans op jouw unieke manier.

Ik verheug me op een mooie en bijzondere vrije dans met jullie,

Liefs Mandy

Ruilmarkt

Die ene mooie jurk in de kast die je nooit draagt of die schoenen die je niet draagt omdat ze toch te klein zijn? Die hoed of mooie sjaal waarvan je eigenlijk niet meer weet wat je ermee moet. Neem het mee naar Majeali! Een andere vrouw kan je er vast heel blij mee maken. Op onze ruilmarkt zijn de mooiste schatten te vinden!

Natuurvoeding van Marieke

Ik ben Marieke, ik kook biologisch en vegetarisch met zoveel mogelijk lokale producten en met een vleugje magie. Ik kook graag met kleuren en afgestemd op de energie.
Onder de naam De Groene Ketel doe ik uiteenlopende activiteiten die te maken hebben met mijn liefde voor de natuur, voeding en een vleugje magie. Dit is een groene draad in mijn persoonlijke en werkzame leven.
Natuurspiritualiteit en de natuur zien als bron van wijsheid voor bewustzijnsontwikkeling en (levens)vragen is wat ik toepas met natuurbelevingscoach en tarot.
www.degroeneketel.nl

Stembevrijding met Lien

Mijn naam is Lien en onder de naam van mijn coachingspraktijk ‘Laat je zien coaching’ verzorg ik tijdens Majeali een workshop stembevrijding. www.laatjeziencoaching.nl

Stembevrijding gaat over jezelf laten zien zoals je bent.
Zeggen wat je wilt zeggen.
Voelen wat je daadwerkelijk voelt.
Woorden geven aan wat er in je speelt.
Ik ervaar het als bevrijdend.
Niets wegduwen of achterhouden voor jezelf.
Aanvaarden wat er is. In het moment.
En jezelf vrij voelen. In spreken, in zingen, in dansen, in het leven.
Via stembevrijding leer je beter te voelen en uiting te geven aan dat wat in je is.
Bij jezelf te komen.
En van daaruit te leven.

Graag tot dan! Liefs, Lien

Drumcirkel

Mooie, lieve vrouwen!

Wij van Sjamaandrum hebben de eer dit fijne festival te openen met een drumcirkel.

Het thema van het festival is hartvuur. Met deze drumcirkel workshop hopen wij het hartevuur in jullie wakker te maken, op te stoken, zodat we er met zijn allen een bezielend en hartverwarmend weekend van kunnen maken.
Voel je welkom ook als je geen ervaring hebt (iedereen kan (leren) trommelen) en je hoeft geen eigen sjamanen drum te hebben! Als je een eigen drum hebt, neem hem vooral mee (een Djembé is ook welkom), als je zelf geen drum hebt, kun je er één van ons gebruiken.

Door ons ritme af te stemmen op het ritme van de hartslag van moeder aarde zal de energie zich versterken en zal het gemakkelijker worden in soort van trance te raken. We verbinden ons met de drum, met  onszelf, met de groep, de aarde en met alles wat leeft.
De drumcirkel is een manier om je zelf en anderen op simpele wijzen te helen. De energie van de trommel kent de weg naar binnen naar je hart en je ziel.

 “In de cirkel is iedereen gelijk
Niemand zit voor je, niemand zit achter je
Niemand zit boven je, niemand zit onder je
De heilige vorm van de cirkel is ontworpen om Eenheid te creëren”

Wij verheugen ons!
Liefs Ingrid en Irmgard.
www.sjamaandrum.nl

Ingrid www.dianthusmassage.nl  
Irmgard www.gaiahoeve.nl

Kelsey and the Universe

I am sharing my energy and gift trough music. Life is an inspiring journey and it’s time to share!
I am ready.. are you ready?
Love you all!

More info